7 Mart 2012 Çarşamba

Mount and Blade: With Fire and Sword

 

5 part 200 MB 

OYUN BİLGİLERİ


Bildiğiniz gibi ''Mount & Blade'' serisi Türk bir oyun şirketi olan Taleworlds tarafından tasarlanmıştır. Serinin son oyunu olacak olan MB: With Fire & Sword'da yabancı şirketlerin büyük katkısı olsada oyun yinede bir Taleworlds klasiğidir.
Bu oyun ne tür yenilikler getirecek derseniz; Daha önceki oyunlar hayali bir dünya olan Kalradya'da geçiyordu, bu oyunda ise Doğu Avrupada geçecek. Oyuna bir çok ateşli silah ve patlayıcılar eklenecek. Olumsuz bir özelliği ise oyunun belirli görevler üzerinden gidilebileceği......
Ayrıca değinmem gereken diğer bir konu ise oyunda Osmanlı'ya bağlı 2 Hanlık bulunuyor. Mimari açıdan gelişmişlik gösteren oyunda Camiler ve evler büyüleyici görünüyor......



Kesinleşmiş Bilgiler
•Oyun Warband motoruyla yapılıyor.
•Türkçe Dil Desteği olacak.
•Önceden görünen trailer ve bilgiler oyunun MB motoruyla yapılmış haliydi. Şimdi Oyun Warband Motoruyla yeniden düzenleniyor ve Dünya çapında satışa sunulacak.
•Türkiye'de kutulu dağıtım olacak ve fiyatı şimdilik belli değil. Ama kesinlikle yurt dışına göre ucuz olacaktır.
•Oyun Steam üzerinden de satışa sunulacak.
•Çıkış tarihi hakkında şimdilik bir bilgi yok. Tek bildiğimiz Çok az kaldı!
•Sistem gereksinimleri için kesin bir bilgi yok fakat, Warband'ın özelliklerine yakın olacaktır.
•Oyun Polonya ve Rusya'da beta halinde satışa çıktığından beta gibi bir özellik olmayacaktır.
•Demo çıktı, demo konunun altında mevcut

Mount and Blade: Warband - 2010 full indir

 
 4 part 200mb


 OYUN BİLGİLERİ

Savaş yüzünden parça parça-yırtılmış (bölünmüş) bir kara parçası, kendi grubun için güçlü savaşçıları toplamanın ve arbedeye girmenin zamanıdır. Savaşta adamlarına yol göster, krallığını genişlet ve Kalderya (Calradia) tahtına talip ol.

* 64 oyuncuya kadar Multiplayer(çoklu) oyunlar.
* Multiplayer oyunlar ölümüne maç(Deathmatch), ölümüne takım maçı(Team Deathmatch), bayrak kapma, fetih, savaş ve kuşatmaları içermektedir.
* Bugüne kadar yapılmış, kullanımı en kolay orta çağ savaş sistemi.
* İsterseniz maceranızı kendiniz arayın veya ordunuz ile düşmana karşı çarpışın.
* Kaleleri fethedin, köylüleri vergiye bağlayın ve etki alanınızı genişletip taht için mücadele edin.
* Evlenmek için romantizm yeteneğinizi geliştirin veya soğuk siyasette ilerleme kaydedin.

GTA IV TAM ÇÖZÜM


THE COUSINS BELLIC

Doğu Avrupa’da eski bir asker olan Niko Bellic, savaştan sonra iş bulamamış ve sefil bir hayat sürmüştür. Liberty’de spor arabalarla, kadınlarla, parayla gününü gün ettiğini söyleyen kuzeni Roman’ın vaat ettiği Amerikan Rüyası’nı yaşamak üzere bir gemiyle kaçak olarak Liberty City’e gelir. Kıyıda onu karşılayan Roman, körkütük sarhoştur. Niko, kuzeninin bahsettiği lüks arabaların aksine karşısında eski bir taksi görünce oldukça şaşırır, Roman lüks arabaların dükkânında olduğunu söyleyerek geçiştirir.

 

Roman sarhoş olduğundan dolayı arabayı Niko’nun sürmesi gerekir ve kuzeninin malikânesine (!) doğru yola koyulurlar. Eve gelindiğinde Niko her şeyin farkına varır: “This is the mansion?”. Niko farkına vardığı yalanın hesabını sorar ve uzun bir tartışma yaşanır. Roman taksi dükkânına dönmesi gerektiğini söyleyerek Niko’ya yerini tarif eder, bu sırada ona borçlu olduğu Vlad arar, kuzenine belli etmemeye çalışarak evden ayrılır.




IT’S YOUR CALL

Roman, taksi durağında Niko’yu sevgilisi Mallorie ile tanıştırır. Beklenmedik bir anda Vlad çıkagelir ve Roman’ı borçlarını ödemesi konusunda uyarır. Daha sonra Roman biraz para kazanmak için kumar oynamaya gitmek ister, Niko ile kumar oynanan ufak bir yere giderler.

Call of Duty: Modern Warfare 3 + Tam Çözüm


Call of Duty: Modern Warfare 3


Arkadaşlar bu oyun için söylenecek pek bir şey bulamıyorum hemen gidip alıyorum bay.





Gears of War 3'e Forces of Nature

Epic Games, Gears of War 3'ün Forces of Nature isimli DLC için 27 Mart tarihini işaret etti.
Gears of War 3'ün yapımcılarından Rod Fergusson, Forces of Nature adındaki DLC'yi ve içeriğini açıkladı. Forces of Nature'da her biri bir doğal felaket sonucu oluşmuş üç adet yeni harita ve önceki Gears of War oyunlarından da iki harita bulunacak. Yeni haritalar: Aftermath, Artillery ve Cover. Yeniden yapılan haritalarsa: Jacinto (Gears of War 2) ve Raven Down (Gears of War). 27 Mart'ta oyunculara sunulacak olan DLC'nin fiyatı 800 Microsoft puanı olarak belirlendi.  (O_O)  






!!!Mass Effect 3!!!

Mass Effect 3 demo ilk 10dk


Evet evet evvet!! çoğu oyuncunun beklediği Mass Effect 3 ün yolda geliyor az kaldı!Oyunun demosunu oynamak isteyen arkadaşlarımız originden dan indirebilirler

 

   

MAX PAYNE 3




Aradaşlar Max Payne'yi bilirmisiniz ne zamandır ortalılarda yoktu geçengün haber aldım geri dönmüş !




PROTOTYPE 2

Arkadaşlar bu oyunu şiddetle tavsiye ediyorum bence almalısınız (1.cisini oynayanlarbilir ne kadar manyak bir oyun olduğunu ;)
EDİT : Son olarak E3 demo videosu devamına yüklenmiş bulunmaktadır